Heldag och mer snö

Idag har vi haft en heldag med kaninhopparna (igen). Vi var idag 12 från klubben och 5 nya. Ganska fullt upp... Vi hade jättekul, men skulle haft roligare om vi inte hade behövt stå ut med vinden. Man var rent ut sagt urblåst efteråt. Vi hoppade på förmiddagen och gick sen in och åt. En av dom nya som var med fyllde fem år idag så passade på att sjunga för henne. Hon fick en liten tavla med fjädrar, tyvärr så blev det ingen kanin på bilden, men hon blev nog glad iaf. Efter maten så lekte viu en namnlek för att man skulle lära sig namnen på alla. Efter det så lekte vi vinken.
Efter det så skulle jag och Lisa rida så då kunde jag inte hoppa mer. Tyvärr så kunde vi inte rida så långt pga blåst och halka:(

Igår så fyllde min storasyater Therese 25 så vi var inne hos henne på kvällen och åt köttfärspaj och jordgubbstårta och busade med hennes hund Gizmo. Det är en shetland sheepdog. Han är lite försiktig mot nya personer och är till exempel fortfarande rädd för pappa men när man blivit kompis med honom så är han jättegosig och lekfull.
När vi kom hem sen så var det första vi hörde när vi kom in innanför dörren en klagande mjauning från kammaren där Akena var instängd. Hon hade tröttnat på att vara kvar där.

Det var allt jag tänkte skriva om nu. Nu skall jag skriva ut en text på en låt och sen gå och lägga mig. Godnatt!

Heldag med kaninhoppning

Ny månad och äntligen så börjar våren komma till oss. Förut idag så såg jag faktiskt snödroppor. Skall lägga upp bilder på det. Skriv gärna om ni ser något vårtecken! En annan rolig sak är att det snar tbara är en månad kvar innan jag blir moster igen. Min äldsta storasyster (jag har två) Elisabeth skall snart få en bebis till. Hon har en son innan, Hugo som fyller tre i år. Gud vad tiden går fort, själv är man snart fjortis "svälj":). Jag är även faster till två tjejer, Linnéa och Yasminé.
Idag så har vi haft en heldag med kaninhopparna. Ifall jag har glömt att skriva det tidigare så är det min mamma som har Stenkyrka kaninhoppare på Gotland. Så då har vi haft en heldag idag. Det var fem gamla från klubben som kom, inräknat mig själv, och tre nya. Och sen så var då självklart mamma, mamman till de nya tjejerna med. Pappan kom och gick lite. Han är hemma och slappar nu när det inte finns så mycket han kan göra. Han jobbar inom byggbranchen.
På morgonen så började vi självklart att bygga banorna. Annars blir det lite svårt att hoppa:). Sen så hoppade vi lite med kaninerna. Omkring tolv så gick vi in och åt. Efter maten så gick vi ut och lekte vinken och hade snöbollskrig. Vinken är, för er som inte vet, ungefär som kurragömma. Den typ enda skillnaden är att när man har blivit "tagen" så kan man bli fri igenom någon som inte är tagen vinkar åt en. Då skall man springa iväg och gömma sig så fort som möjligt.

Lite bilder:

Nora, jag och Ottilia springer och gömmer oss.

Elin "elgitarren" letar.

På kullen från vänster: Lovisa, Elin "elchock", jag, Nora, Alma, Hedda, Elin "elgitarr" och Ottilia.

Pappa försöker fånga snöbollarna som vi kastar på honom.

Jag försöker få Prasselqvist över ett höjdhinder. Det gick inte jättebra. Han var mest intresserad av att gräva och "markera revir" eller vad man skall kalla det genom att stryka hakan mot bomarna.
(Kaninfakta: Under hakan på kaninerna så sitter det doft körtlar. När kaninerna stryker hakan mot någonting så fastnar lukten där och andra kaniner som kommer dit vet att de är den kaninen som var där innan som äger den saken.. Men sen kan det vara så att kanin nummer två också stryker hakan mot det osv osv.)

En av de nya tjejerna, Alma, hoppar med Stampe.

Eftersom det var två Elin så fick vi komma på något annat att säga till dem så att båda inte kom när vi ropade. På en namnlek som vi hade så kom dom på elchocken och elgitarren. Imorgon så kommer Lisa ut och vi skall borsta och gå en liten promenad med hästarna.
Hejdå!

RSS 2.0