Det var länge sedan!

Hej. Nu har jag äntligen tid och ork att skriva igen. Det har varit annat som har varit viktigare att göra och hon som rider Sanoy har arit sjuk så då har jag gått och varit orolig för henne.

Jag håller på nu att starta en hemsida där jag skriver om mina kaniner. Jag vet inte vilken sida jag skall använda än. Ni får gärna komma med förslag.

Någonting annat som ni kan få komma med förslag på är ett kultema. Vi har parat en av mina kaniner i år och jag vet inte vad ungarna skall ha för namn. Ett kulltema kan te.x. vara olika danser, namn från böcker m.m. Låt fantasin flöda!
Mamman till ungarna heter Soleil som betyder sol på franska och pappan heter Prasselqvist som är en ekorre från böckerna om Narnia. Han finns inte med i filmen.
Jag vill gärna ha något annurlunda tema och det får inte var "vanliga" människonamn t.ex. marcus, Johan eller Lotta.


Våren börjar synas här på riktigt nu. Jag har hittat blåsippor, vitsippor, krokusar, skilla, rysk blåstjärna och olika vårfåglar. Jag skall ut och ta kort när det är finare väder ute. Just nu är det molnigt och det har regnat och snöat förut idag.

En annan rolig sak är att jag klockan halv tolv idag blev jag moster igen till en liten Mira. Elisabeth, min syster ringde precis.

Jobbigt att vulkanen på Island fick utbrott. Min studiehandledares man sitter fast i Portugal och min Nolärare var i Holland när det inträffade så att hon hade en lektio som hette "Kristin i världen". Hon berättade om hur dom hade kommit hem.

RSS 2.0